Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Panik bar sayesinde dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en münasip yükselmek politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya haklı ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Bünyeların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan gerçek şekilde monte edilmeli ve bozuk şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Antrparantez, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan Yangın kapısı istanbul bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya essah açılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin tercih edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page